Skip to main content

Ψίθυροι για την «ελληνική επένδυση» της Credit Agricole

Υπάρχουν δεύτερες σκέψεις για την ελληνική επένδυση της Credit Agricole στην Εμπορική; Το κλίμα που διαμορφώνεται στον ευρωπαϊκό Τύπο είναι μέρος των ζημιών του γαλλικού ομίλου οφείλεται στην επένδυση
Υπάρχουν δεύτερες σκέψεις για την ελληνική επένδυση της Credit Agricole στην Εμπορική; Το κλίμα που διαμορφώνεται στον ευρωπαϊκό Τύπο είναι ότι μεγάλο μέρος των ευθυνών για τις ζημίες που παρουσιάζει φέτος ο γαλλικός όμιλος οφείλεται στην επένδυση που έγινε στην Εμπορική.

Η αλήθεια είναι ότι η τράπεζα, παρά τις πολλές προσπάθειες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα και τις επενδύσεις που πραγματοποιήθηκαν, δεν έχει καταφέρει να επιστρέψει στην κερδοφορία. Κάτι τέτοιο, πλέον, εντοπίζεται χρονικά για το 2012. Θα επιμείνει όμως και πόσο το Παρίσι σε αυτήν την προσπάθεια; Αρμόδιοι παράγοντες της Credit Agricole ισχυρίζονται πως «ναι» και δεν θέτουν υπό αμφισβήτηση την επένδυση.

Το πιθανότερο είναι πως θα τιμήσουν την υπογραφή τους και θα επιμείνουν στην επένδυσή τους, αν και αυτή η τελευταία φαίνεται να έχει ξεφύγει αρκετά.

ZENITH