Skip to main content

Ψωμιάδης:«Η ταμπέλα ‘πωλείται η Ελλάς’ είναι έτοιμη να αναρτηθεί»

«Το πρώτο πολεμικό ανακοινωθέν του πρωθυπουργού έρχεται να καταδικάσει τη μικρομεσαία τάξη, σε αφανισμό. Η Ελλάδα ανεβαίνει το Γολγοθά της» δήλωσε ο νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης.
«Δυστυχώς η ταμπέλα ‘πωλείται η Ελλάς’ είναι έτοιμη να αναρτηθεί. Ακούσαμε ένα σχέδιο απόδρασης του Γ. Παπανδρέου από τα προεκλογικά ψεύδη. Το πρώτο πολεμικό ανακοινωθέν του πρωθυπουργού έρχεται να καταδικάσει τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας, τη μικρομεσαία τάξη, σε αφανισμό. Η Ελλάδα ανεβαίνει το Γολγοθά της» δήλωσε ο νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τα μέτρα για την οικονομία που ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

Σύμφωνα με τον κ.Ψωμιάδη, η χώρα πληρώνει πολιτικά εγκλήματα που διαγράφηκαν στο βασίλειο της ατιμωρησίας. «Το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι το μεγάλο θύμα για μία ακόμη φορά είναι ο απλός λαός που νιώθει να τον συμπεριφέρονται σαν γκόλντεν μπόι», επεσήμανε και πρόσθεσε ότι ο ίδιος θα στήριζε τα μέτρα εάν οδηγούσαν σε διέξοδο.

«Φοβάμαι ότι για μία ακόμη φορά η κυβέρνηση πορεύεται χωρίς σχέδιο και ζητά θυσίες χωρίς ελπίδα. Αντί να πάει στη λογική ‘μια φρεγάτα λιγότερη’, κόβει τα επιδόματα από τα ΑΜΕΑ. Σε ώρα κρίσης, ώρα πολέμου στην οικονομία, χρειάζεται πολιτικήσυναίνεση, καθαρά χέρια, καθαρά μυαλά, χρειάζεται κυβέρνηση εθνικήςενότητας», σημείωσε.

«Πρέπει όλοι να ξαναβάλουμε την Ελλάδα στην καρδιά μας. Εύχομαι η Εβδομάδα των Παθών, που προβλέπεται μακρά, να οδηγήσει το δυνατό συντομότερο στην Ανάσταση», κατέληξε ο κ. Ψωμιάδης.

ZENITH