Skip to main content

Ψωμιάδης: Κάποιοι βιάστηκαν να προσκυνήσουν το κράτος των Αθηνών

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του σήμερα στο νομό Σερρών, ο υποψήφιος για την αρχηγία της ΝΔ, Παναγιώτης Ψωμιάδης αναφέρθηκε στην πορεία του στο κόμμα της ΝΔ, αλλά και στην ανάγκη να «βγει», όπως είπε, το
«Κάποιοι βιάστηκαν να προσκυνήσουν το κράτος των Αθηνών», δήλωσε από το Σιδηρόκαστρο ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ, Παναγιώτης Ψωμιάδης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του σήμερα στο νομό Σερρών.

Ο κ. Ψωμιάδης, στις δηλώσεις του, αναφέρθηκε στην πορεία του στο κόμμα της ΝΔ, αλλά και στην ανάγκη να «βγει», όπως είπε, το κόμμα ενωμένο από την εκλογική διαδικασία.

«Το ωραιότερο και πιο μαγεμένο ταξίδι της ζωής μου δεν το αφιερώνω σε κανέναν επώνυμο, αλλά στην οικογένειά μου και τους συνεργάτες μου και στον απλό, προδομένο και ξεχασμένο λαό της Νέας Δημοκρατίας», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως ανέφερε, μέσα σε 22 μέρες επισκέφθηκε 38 νομούς και 52 πόλεις, ενώ επέλεξε τις Σέρρες ως τελευταίο σταθμό της προεκλογικής περιοδείας του: «Συμβολικά, έπρεπε να τελειώσω εδώ, από τον τόπο που ανέδειξε έναν από τους μεγαλύτερους πολιτικούς, τον εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή, αυτόν που έβαλε μέσα μας αξίες χωρίς μηχανισμούς, σπόνσορες και υπόγεια ρεύματα», είπε.

Ο κ. Ψωμιάδης άφησε αιχμές για κάποια στελέχη της ΝΔ, λέγοντας ότι «κάποιοι δεν πήραν το μήνυμα, προσκύνησαν το κράτος της Αθήνας, τους μηχανισμούς και το σύστημα».

Παράλληλα, δήλωσε ότι δέχθηκε πιέσεις και από τις δύο πλευρές των συμμαχητών του για την «κούρσα» της διαδοχής της ΝΔ: «Ξαφνικά πώς έγινα τόσο ελκυστικός και από τις δυο πλευρές δεν μπορώ να καταλάβω. Πού ήμουνα χαμένος; με είχανε ξεχάσει τα τελευταία χρόνια; τους αγαπάω και τους δύο», είπε χαρακτηριστικά.

Στο Σιδηρόκαστρο υποδέχθηκαν τον κ. Ψωμιάδη οι βουλευτές Σερρών της ΝΔ Αναστάσιος Καρυπίδης και Θεόφιλος Λεονταρίδης.

Το μεσημέρι ο κ. Ψωμιάδης επισκέφθηκε τον νομάρχη Σερρών, Στέφανο Φωτιάδη, ενώ νωρίς το πρωί συναντήθηκε με στελέχη και οπαδούς του κόμματος στο Σιδηρόκαστρο και την Ηράκλεια. Το απόγευμα θα επισκεφθεί την Πρώτη Σερρών και τη Νέα Ζίχνη. Η περιοδεία του θα ολοκληρωθεί με επίσκεψη στη Νομαρχιακή Επιτροπή της ΝΔ στην πόλη των Σερρών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ZENITH