Skip to main content

Ψωμιάδης: Πιο πιθανό να συναντήσω τον Τσίπρα παρά τον Σαμαρά

Πρωταπριλιάτικο αστείο ήταν η χθεσινή ανακοίνωση του Παναγιώτη Ψωμιάδη για τη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Αιχμές κατά του Αντώνη Σαμαρά.

Πρωταπριλιάτικο αστείο ήταν η χθεσινή ανακοίνωση του Παναγιώτη Ψωμιάδη για τη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Ωστόσο, σε σημερινή του ανακοίνωση ο πρόεδρος του «Πατρίδα» αφήνει αιχμές κατά του προέδρου της ΝΔ, λέγοντας πως «είναι πιο πιθανό να συναντήσει το νέο πρωθυπουργό, απ’ ότι τα τελευταία δυόμισι χρόνια τον Αντώνη Σαμαρά»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Ψωμιάδη:

«Θέλω να ευχαριστήσω τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και πολλούς φίλους από όλη την Ελλάδα για το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξαν σχετικά με το χτεσινό δελτίο τύπου που εξέδωσα και αφορούσε τη συνάντηση μου με τον Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου. Η Πρωταπριλιά δικαιολογεί ένα μικρό αλλά αθώο ψέμα.

Γεγονός παραμένει ένα: πιο πιθανό είναι να συναντήσω το νέο Πρωθυπουργό στο Μαξίμου απ’ ότι τα τελευταία δυόμισι χρόνια τον Αντώνη Σαμαρά. Και θα επαναλάβω αυτό που δήλωσα πρόσφατα, το εθνικό συμφέρον είναι υπεράνω προσώπων και κομμάτων». 

ZENITH