Skip to main content

Πυροβολισμοί στη διάρκεια απόπειρας ληστείας στα Πετράλωνα

Ανταλλαγή πυροβολισμών σημειώθηκε στα Πετράλωνα στη διάρκεια καταδίωξης τριών ατόμων που επιχείρησαν νωρίτερα να ληστέψουν σούπερ μάρκετ. Συνελήφθησαν οι δύο ληστές.

Γιγαντιαία επιχείρηση της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη στα Πετράλωνα για τη σύλληψη των δραστών απόπειρας ένοπλης ληστείας που έγινε νωρίτερα, στο σούπερ μάρκετ "Βερόπουλος" στη οδό Τρώων. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, τρεις ένοπλοι πήγαν στο σούπερ μάρκετ και οι δύο από αυτούς εισέβαλαν στο κατάστημα, ακινητοποιώντας τους υπαλλήλους για να αρπάξουν χρήματα.

Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, κάποιος από τους υπαλλήλους, ωστόσο, πάτησε το κουμπί του συναγερμού και αμέσως έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, πριν προλάβουν να φύγουν οι επίδοξοι ληστές. Οι δύο από αυτούς κατάφεραν να διαφύγουν, αλλά ο τρίτος εγκλωβίστηκε και συνελήφθη. Στη συνέχεια ο δεύτερος ληστής, ο οποίος προσποιήθηκε τον τραυματία από τροχαίο συνελήφθη στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπήρξε και ανταλλαγή πυροβολισμών χωρίς όμως να τραυματιστεί κανείς, ενώ από την αστυνομία διαψεύστηκε αρχική πληροφορία, ότι ο δράστη που συνελήφθη είχε πάρει ένα άτομο ως όμηρο.

 

ZENITH