Skip to main content

Ρομάνο: Πιστέψαμε στην πρόκριση και την πήραμε

Στον χθεσινό θρίαμβο του Ηρακλή και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, αναφέρθηκε ο εκ των πρωταγωνιστών της χθεσινής αναμέτρησης, Ντιέγκο Ρομάνο.

Στον χθεσινό θρίαμβο του Ηρακλή και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, αναφέρθηκε ο εκ των πρωταγωνιστών της χθεσινής αναμέτρησης, Ντιέγκο Ρομάνο, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθλητικό Metropolis 95,5.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του επιθετικού του Γηραιού:

«Δεν αισθανθήκαμε κανένα φόβο μετά το 2-0, ξέραμε ότι με ένα γκολ θα προκρινόμασταν. Παλέψαμε να το πετύχουμε, δεν το καταφέραμε, όμως δεν το βάλαμε κάτω. Πιστέψαμε στην πρόκριση και την πήραμε στο τέλος».

Για την προσωπική του απόδοση: «Μακάρι να ήμουν 25 χρονών. Σκοπός μου είναι να προσπαθώ κάθε μέρα για να δίνω το καλύτερο για την ομάδα».

Για την συνέχεια στο Κύπελλο: «Σίγουρα μπορεί η ομάδα να πάει στον τελικό. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε την δουλειά για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Για τον επιθυμητό αντίπαλο: «Πιστεύουμε σε εμάς, κοιτάμε την ομάδα μας και από εκεί και πέρα όποιος και αν είναι ο αντίπαλος θα προσπαθήσουμε να τον κερδίσουμε».

ZENITH