Skip to main content

Σαφάρι της Μαξίμ για είσπραξη 5 εκατ. ευρώ

Την απόφαση να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την είσπραξη των οφειλών των πελατών της, για να ικανοποιήσει οφειλές της εταιρίας προς τους πιστωτές της, ανακοίνωσε η διοίκηση της Μαξίμ.
Την απόφαση να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την είσπραξη των οφειλών των πελατών της εταιρίας Mαξίμ Περτσινίδης ΑΕ, οι οποίες ξεπερνούν το ποσό των 5 εκατ. ευρώ, για να ικανοποιήσει οφειλές της εταιρίας προς τρίτους πιστωτές, ανακοίνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο στο πλαίσιο της σημερινής ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης των μετόχων.

Παράλληλα, ο μεγαλομέτοχος της εταιρίας Κωνσταντίνος Περτσινίδης δήλωσε στους λοιπούς μετόχους και στα μέλη του ΔΣ ότι δεν επιθυμεί την εξόφληση του ατόκου δανείου που έδωσε στην εταιρία ανερχόμενο στο ποσό των 2 εκατ. ευρώ, αρκεί να τακτοποιηθούν οι υποχρεώσεις της εταιρίας προς τρίτους.

Το ΔΣ ανέφερε στη γενική συνέλευση ότι δεν μπόρεσε να συντάξει τον ισολογισμό της εταιρίας για τη χρήση 2009 ούτε να υποβάλει εγκαίρως και εμπρόθεσμα τις οικονομικές καταστάσεις καθώς και τον Ισολογισμό της χρήσης 2009.

Η γενική συνέλευση εισηγήθηκε και παρότρυνε το ΔΣ να προχωρήσει όσο το δυνατόν ταχύτερα στη σύνταξη και υποβολή οικονομικών καταστάσεων στο ΧΑ, να συντάξει τον ισολογισμό της εταιρίας για τη χρήση 2009 και να εκπληρώσει και κάθε άλλη υποχρέωση που προβλέπεται από τους φορολογικούς νόμους και τις διατάξεις της Κεφαλαιαγοράς και του ΧΑ.

Επίσης, το ΔΣ εξέλεξε ορκωτούς ελεγκτές για την τρέχουσα χρήση 2010 και ενέκρινε ομόφωνα τις αμοιβές - αποζημιώσεις που καταβλήθηκαν κατά τη χρήση 2009 σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, σύμφωνα με τις προεγκρίσεις προηγούμενων τακτικών γενικών συνελεύσεων. Δεν έδωσε προέγκριση καταβολής αμοιβών- αποζημιώσεων στα μέλη του ΔΣ για την τρέχουσα χρήση.

ZENITH