Skip to main content

Σακελλαρίδης για Σόιμπλε: Η διαπραγμάτευση δεν γίνεται μόνο με εσάς

«Η πραγματική διαπραγμάτευση έχει αρχίσει και δεν αφορά μόνο την Ελλάδα ή τη Γερμανία, αφορά την ΕΕ στο σύνολό της» αντέδρασε η κυβέρνηση στη δήλωση του Γερμανού υπουργού Οικονομικών για τήρηση των κα

Στην πρώτη της αντίδραση σχετικά με τις δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε , ο οποίος ανέφερε πως είναι «εκτός πραγματικότητας οι συζητήσεις για ενδεχόμενο κουρέματος στο χρέος της Ελλάδας», προέβη η ελληνική κυβέρνηση, δια στόματος Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Συγκεκριμένα, με σχόλιό του πριν από λίγο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επισήμανε ότι «η πραγματική διαπραγμάτευση έχει αρχίσει και δεν αφορά μόνο την Ελλάδα ή τη Γερμανία, αφορά την ΕΕ στο σύνολό της».

Συνεχίζοντας, ο κ. Σακελλαρίδης ανέφερε πως «οι θέσεις του κ. Σόιμπλε και του επιτελείου του είναι γνωστές» και ξεκαθάρισε ότι, πλέον, « έχει γίνει διεθνώς γνωστή και η ετυμηγορία του ελληνικού λαού για διέξοδο από το τέλμα της τοξικής λιτότητας».

«Η ελληνική κυβέρνηση θα συνεχίσει τις διαβουλεύσεις για την εξεύρεση αμοιβαίας επωφελούς λύσης», κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

ZENITH