Skip to main content

Σαμαράς: Aποφασίζουμε αν θα πάμε μπροστά ή σε περιπέτεια (φωτο)

Νέο μήνυμα Σαμαρά προς τους αναποφάσιστους. «Κανείς δεν θα διακινδυνεύσει την ευρωπαϊκή πορεία της πατρίδας μας», τόνισε από την Πύλο, όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.

«Οι εκλογές είναι καθοριστικές για το μέλλον μας. Σήμερα αποφασίζουμε αν θα πάμε μπροστά με δύναμη και με σιγουριά ή αν θα πάμε σε περιπέτειες» τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς από την Πύλο, όπου άσκησε λίγο πριν τις 8.30 πμ το εκλογικό του δικαίωμα συνοδευόμενος από βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως είπε, «οι αναποφάσιστοι θα κρίνουν το αποτέλεσμα», κάνοντας λόγο για «πρωτόγνωρα μεγάλο αριθμό» πολιτών που δεν έχουν αποφασίσει πιο κόμμα θα στηρίξουν. Ο κ. Σαμαράς εξέφρασε την αισιοδοξία του για νίκη. «Κανείς δεν θα διακινδυνεύσει την ευρωπαϊκή πορεία της πατρίδας μας», επισημαίνοντας τη σημασία της κάλπης, καθώς «είναι καθοριστική για το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας» τόνισε.

Ο πρωθυπουργός αφού έριξε τον φάκελο στην κάλπη λησμόνησε την ταυτότητα του με αποτέλεσμα να τον φωνάξουν πίσω τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής. Και ενώ πήγε να βγει από την αίθουσα επέστρεψε για ξανά για να μιλήσει με έναν πολίτη που του έδωσε ένα χαρτάκι. Ο πρωθυπουργός τον άκουσε σκεφτικός, κοίταξε το χαρτάκι και αποχώρησε.

Business Story
Off

ZENITH