Skip to main content

Σαμαράς:« Δεν έχω εσωκομματικό αντίπαλο, αντίπαλος είναι η ήττα».

Συνέχεια στο κλίμα που επικρατεί στη ΝΔ έδωσε ο Αντώνης Σαμαράς από το Νέο Ηράκλειο.
Ο Αντώνης Σαμαράς συνεχίζει να ρίχνει λάδι στη φωτιά δηλώνοντας πως η σύγκλισή του με το Δημήτρη Αβραμόπουλο ενόχλησε κάποιους.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του ο κ. Σαμαράς βρίσκεται στο Νέο Ηράκλειο. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του υπογράμμισε ότι «όσο προσπαθούν να τραυματίσουν την προσπάθειά μας με προσωπικούς υπαινιγμούς δεν ενοχλούν εμάς, θυμώνουν τον απλό κόσμο της παράταξης» και πρόσθεσε «δε μειώνουν την απήχηση των προτάσεων μας. Την ενισχύουν».

Ο κ. Σαμαράς επεσήμανε ότι ο κόσμος ζητάει μόνο ενότητα και διευκρίνισε ότι δεν αισθάνεται ότι έχει εσωκομματικό αντίπαλο, αλλά αντίπαλός του είναι η ήττα.

Στα σχέδια του Αντώνη Σαμαρά βρίσκεται η μεγαλύτερη και καλύτερη Ν.Δ., «στην οποία χωράνε όλοι. Όποιον κι αν ψήφισαν».

Ο κ. Σαμαράς υπογράμμισε ότι η ιδεολογία του είναι η επέκταση της επιρροής της ΝΔ παντού και όχι η προώθηση της περιχαράκωση. «Δεν θα αφήσουμε να μετακινηθεί η Ν.Δ. Δεν θα γίνουμε το κόμμα των μεταλλαγμένων», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ο στείρος κυβερνητισμός μάς χαντάκωσε. Πρέπει να αποφύγουμε τη διαχειριστική μιζέρια. Δεν πρέπει να αφοπλιστούμε ιδεολογικά, αλλιώς θα συρρικνωθούμε. Η σιωπή των ιδεών είναι ουσιαστικά η σιωπή των αμνών. Λέμε όχι στη σιωπή των ιδεών! Η ιδεολογική ηγεμονία είναι εφαρμοσμένη συνταγή σε όλα τα σύγχρονα κεντροδεξιά κόμματα», σημείωσε.

«Το ποτάμι, η βάση μας, πρέπει να πάει στις κάλπες. Πρέπει να ψηφίσει».  κατέληξε.

ZENITH