Skip to main content

Σαμαράς: Δούλευα 24 ώρες το 24ωρο

Με παρέμβαση του Αντώνη Σαμαρά, για τον τρόπο που ασκούσε τα καθήκοντά του, ως πρωθυπουργός, ολοκληρώθηκε χθες βράδυ η συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.

Με παρέμβαση του Αντώνη Σαμαρά, για τον τρόπο που ασκούσε τα καθήκοντά του, ως πρωθυπουργός, ολοκληρώθηκε χθες βράδυ η θυελλώδης συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.

Τη στιγμή, κατα την οποία μελος της Πολιτικής Επιτροπής αναφερόταν στον τρόπο διακυβέρνησης από τον Αντώνη Σαμαρα, τον διέκοψε ο πρόεδρος της ΝΔ και έκανε ο ίδιος αναφορά στον τροπο λειτουργίας και ρυθμών της κυβέρνησής του.

«Όποιος για μια στιγμή μπει στη θέση μου θα καταλάβει. Εγώ φρόντιζα πάντα να υπάρχουν λεφτά στα ταμεία. Δούλευα 24 ώρες το 24ωρο, δεν με έβλεπε ούτε το σπίτι μου, δεν υπολόγισα ούτε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισα, έβλεπα μπροστά μου μόνο την Ελλάδα» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο πρώην πρωθυπουργός παραδέχθηκε ότι «μπορούσαμε να κάνουμε και τούτο και εκείνο και το άλλο αλλά η χώρα κινδύνευε» «Βλέπουμε τώρα ότι οι κίνδυνοι ήταν πραγματικοί. Χρειαζόμασταν αυτόν τον 1,5 χρόνο για να βγούμε απο το τούνελ και τώρα μας ξαναβάζουν στο τούνελ» υπογράμμισε ο κ. Σαμαράς.

Μετά την τοποθέτηση του προέδρου του κόμματος, οι σύνεδροι φορτίστηκαν συναισθηματικά, ακολούθησαν παρατεταμένα χειροκροτήματα, παραιτήθηκαν όλοι των ομιλιών τους και λίγο αργότερα έληξε η συνεδριαση.

ZENITH