Skip to main content

Σαουλίδης: Να μη κρυβόμαστε πίσω από διαδικαστικού χαρακτήρα δικαιολογίες

Μπαράζ επιστολών μεταξύ του πρώτου σε σταυρούς υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Αντώνη Σαουλίδη και του συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος Χρόνη Μακρίδη.

«Στη σημερινή συγκυρία δε μπορούμε να κρυβόμαστε πίσω από διαδικαστικού χαρακτήρα δικαιολογίες» τονίζει το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Αντώνης Σαουλίδης, σε απαντητική επιστολή του προς τον συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Κεντρικής Μακεδονίας, Χρόνη Μακρίδη.

Όπως επισημαίνει ο κ. Σαουλίδης, «οφείλουμε να λάβουμε τις πρωτοβουλίες που εγγυώνται τη διατήρηση της αδιαμεσολάβητης σχέσης που έχουμε χτίσει με την κοινωνία και όχι να επιδιώκουμε την απομόνωση μας». 

Σημειώνεται ότι σήμερα ο κ. Σαουλίδης είχε στείλει επιστολή στον κ.  Μακρίδη με την οποία ζητούσε την άμεση σύγκληση της νομαρχιακής επιστροπής, προκειμένου να αποτιμηθεί το εκλογικό αποτέλεσμα και να σχεδιαστεί το μέλλον του ΠΑΣΟΚ. Σε απάντησή του ο συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Κεντρικής Μακεδονίας υπογράμμιζε ότι θα συγκληθεί η Νομαρχιακή συνέλευση στο πλαίσιο του συνεδρίου που έχει ανακοινωθεί.

Αναλυτικά η απάντηση του κ. Σαουλίδη:

Σύντροφε γραμματέα,

Με έκπληξη διάβασα την απάντησή σου.

Όπως ορθώς επισημαίνεις, οι περιστάσεις απαιτούν τη συστράτευση όλων μας.

Σήμερα, είναι ανάγκη να δώσουμε το λόγο σε όλα τα στελέχη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ που μας εμπιστεύτηκαν, παρά να επιχειρήσουμε να κλειστούμε για ακόμη μία φορά στον εαυτό μας.

Πλέον, είναι επιτακτικό όλοι όσοι επιλέξαμε την ευθύνη και τη συστράτευση με το ΠΑΣΟΚ να συζητήσουμε ανοικτά, διαμορφώνοντας από κοινού το πλαίσιο της μελλοντικής μας δράσης, παρά να οχυρωθούμε πίσω από όργανα αδρανή ή ηθελημένα παροπλισμένα.

Σύντροφε γραμματέα,

Στη σημερινή συγκυρία, οφείλουμε να λάβουμε τις πρωτοβουλίες που εγγυώνται τη διατήρηση της αδιαμεσολάβητης σχέσης που έχουμε χτίσει με την κοινωνία και όχι να επιδιώκουμε την απομόνωση μας.  

Στη σημερινή συγκυρία δε μπορούμε να κρυβόμαστε πίσω από διαδικαστικού χαρακτήρα δικαιολογίες.

ZENITH