Skip to main content

Σαραμαντάς: Είμαστε οικογένεια στον Ηρακλή

Για την εκπληκτική πορεία που πραγματοποιεί τη φετινή σεζόν ο Ηρακλής μίλησε ο Γιώργος Σαραμαντάς.
Στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis» μίλησε ο αμυντικός του Ηρακλή, Γιώργος Σαραμαντάς, για την εκπληκτική πορεία που πραγματοποιεί τη φετινή σεζόν η ομάδα και τους «κυανόλευκους» οπαδούς. 
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
 
«Μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά και δουλεύουμε πολύ γι’ αυτό. Πρωταρχικός στόχος είναι το πρωτάθλημα. Δόξα τω Θεώ κάνουμε μέχρι στιγμής μια εξαιρετική πορεία και συνεχίζουμε. Έχει μεγάλο βάρος η φανέλα του Ηρακλή. 
 
Το καταλαβαίνω και εγώ και οι συμπαίκτες μου. Είναι μεγάλη τιμή που είμαστε εδώ, φοράμε αυτήν την φανέλα και κάνουμε αυτήν την πορεία. Με όλα τα παιδιά έχουμε πολύ καλές σχέσεις, και αυτό είναι το όπλο του φετινού Ηρακλή. Είμαστε όλοι μια οικογένεια».
 
Για το αν φοβήθηκε στο τέλος ότι ο Ηρακλής δεν θα κέρδιζε: 
 
«Όταν φτάνεις στο τέλος είναι λογικό να έχεις πάντα στο μυαλό το φόβο. Δεν τα παρατάς όμως, συνεχίζεις την προσπάθεια. Αυτό κάναμε κι εμείς και ευτυχώς σκοράραμε το δεύτερο γκολ. Το νόημα αυτό είναι, να μην τα παρατάς μέχρι το 90’ που ο διαιτητής σφυρίζει τη λήξη».
 
Για τον κόσμο: 
 
«Ευχαριστώ τον κόσμο που κάθε στιγμή είναι κοντά μαζί μας στο γήπεδο και παρακαλώ να έρθουν ακόμη περισσότεροι για να γεμίσουμε το γήπεδο, αφού φέτος η ομάδα πραγματοποιεί μια εξαιρετική πορεία».

ZENITH