Skip to main content

Σχεδιάζει τα 90α γενέθλια του ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει πως ο μεγαλομέτοχος αυτής, Ιβάν Σαββίδης, ετοιμάζει από τώρα τον εορτασμό των 90 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε πως ο μεγαλομέτοχος αυτής, Ιβάν Σαββίδης, ετοιμάζει από τώρα τον εορτασμό των 90 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
«Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, πήρε την πρωτοβουλία να προετοιμάσει το έδαφος ώστε τα 90ά γενέθλια να είναι γεμάτα λάμψη, ανάλογη του μεγέθους του ΠΑΟΚ! Ζήτησε να δημιουργηθεί ειδική επιτροπή για να σχεδιάσει και να εκτελέσει μια σειρά εκδηλώσεων που θα τιμήσουν το παρελθόν μας, θα υπογραμμίσουν τη φιλοσοφία μας και θα θέσουν το όραμα για τη νέα εποχή.
 
Η επόμενη σεζόν θα είναι πλήρως αφιερωμένη στα 90 χρόνια ΠΑΟΚ με εκδηλώσεις που θα δημιουργήσουν έκπληξη και θαυμασμό και θα ολοκληρωθούν με μια ανοιχτή εκδήλωση στις 12 Απριλίου 2016. Ο Ιβάν Σαββίδης, αποδεδειγμένος εκφραστής της ανάγκης για ενότητα και ανάπτυξη ολόκληρης της οικογένειας του ΠΑΟΚ, θα επιβλέψει προσωπικά την πορεία των εκδηλώσεων, τα πρώτα σχέδια των οποίων θα ανακοινωθούν τις επόμενες εβδομάδες».

ZENITH