Skip to main content

Σε απεργιακό κλοιό σήμερα η χώρα

Χωρίς ειδήσεις από τις 6 το πρωί της Τρίτης μέχρι τις 6 το πρωί της Τετάρτης εξαιτίας της 24ωρης απεργίας που έχει προκηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας στα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση σε εργασ
Παραλύει σήμερα η χώρα, καθώς χιλιάδες εργαζόμενοι αναμένεται να συμμετάσχουν στη γενική απεργία που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας στα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση σε εργασιακά και ασφαλιστικό.

Με προσωπικό ασφαλείας θα κυκλοφορήσουν τα λεωφορεία του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων του στην 24ωρη απεργία που κήρυξαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.

Προβλήματα αναμένεται να υπάρξουν στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς, παρά το γεγονός ότι η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία δεν έχει κηρύξει απεργία, τα σωματεία ΠΕΜΕΝ και ΣΤΕΦΕΝΣΟΝ αποφάσισαν νέες κινητοποιήσεις.

Στην 24ωρη κινητοποίηση μετέχει επίσης η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, οι εργαζόμενοι στα ΕΛ.ΤΑ και στα αεροδρόμια, οι ιδιώτες γιατροί και οδοντίατροι. Σε μαζική συμμετοχή στην απεργία καλούνται από το προεδρείο της ΓΣΕΒΕΕ και οι ομοσπονδίες των εμποροβιοτεχνών.

Στην πανελλαδική κινητοποίηση συμμετέχουν και οι δημοσιογράφοι, καθώς το δ.σ. της ΕΣΗΕΑ κήρυξε για την Τρίτη 24ωρη απεργία.

Από τις 6 το πρωί της Τρίτης έως τις 6 το πρωί της Τετάρτης η Voria.gr δεν θα μεταδίδει ειδήσεις, λόγω της συμμετοχής των δημοσιογράφων στην κινητοποίηση της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης.

ZENITH