Skip to main content

Σε εθνική ομοψυχία καλεί ο Σαμαράς

Στη Δημοκρατία δεν υπάρχει χώρος για βία, τόνισε από το βήμα της βουλής ο πρόεδρος της ΝΔ, Α.Σαμαράς, ο οποίος διαβεβαίωσε ότι η παράταξή του θα πρωταγωνιστήσει και σε αυτή τη μάχη για εθνική ενότητα,
Στη Δημοκρατία δεν υπάρχει χώρος για βία, τόνισε από το βήμα της βουλής ο πρόεδρος της ΝΔ, Α.Σαμαράς, ο οποίος διαβεβαίωσε ότι η παράταξή του, που έχει αγωνιστεί για τον τόπο και τη Δημοκρατία, θα πρωταγωνιστήσει και σε αυτή τη μάχη για εθνική ενότητα, στις κρίσιμες στιγμές που ζούμε σήμερα. «Αυτό που συνέβη δείχνει ότι τα ακραία στοιχεία όχι μόνο τρομοκρατούν τον λαό, αλλά και τον δολοφονούν», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ και πρόσθεσε: «άλλο οι πολιτικές διαφωνίες και άλλο οι πολιτικές μας ευθύνες. Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες χρειάζεται ψυχραιμία και ομοψυχία του πολιτικού κόσμου».

Ο κ. Σαμαράς εξέφρασε και αυτός τη συντριβή του για τα αθώα θύματα «του φανατισμού και της τυφλής βίας», όπως είπε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, δήλωσε ότι λόγω των έκακτων συνθηκών αποδέχεται την πρόσκληση του πρωθυπουργού για σύγκληση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών.

ZENITH