Skip to main content

Σε έξαρση η τυφλή οπαδική βία

Φίλοι του Άρη που παρακολουθούσαν σε καφετέρια της Ηλιούπολης τον αγώνα της ομάδας τους δέχθηκαν επίθεση με πέτρες από οπαδούς του ΠΑΟΚ.
Σε έξαρση βρίσκονται τα τυφλά χτυπήματα οπαδικής βίας στη Θεσσαλονίκη, καθώς εχθές φίλοι του Άρη, που παρακολουθούσαν σε καφετέρια της Ηλιούπολης τον αγώνα της ομάδας τους, δέχθηκαν επίθεση με πέτρες από οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Ειδικότερα, οι ανυποψίαστοι φίλαθλοι παρακολουθούσαν τον αγώνα σε καφετέρια στη συμβολή των οδών Μακρυγιάννη και Ολύμπου στην Ηλιούπολη, όταν άρχισε να «βρέχει» πέτρες. Ευτυχώς από την επίθεση δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ η αστυνομία αναζητά τους δράστες.

Η επίθεση έρχεται λίγους μόλις μήνες μετά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν στη Σουρωτή κατά τη διάρκεια αγώνα νέων και ενώ στο μεσοδιάστημα έχουν σημειωθεί αρκετές επιθέσεις σε συνδέσμους των δύο ομάδων. Η κατάσταση έχει αρχίσει να εκτραχύνεται και πλέον είναι στο χέρι της πολιτείας η αντιμετώπιση του πολύ σοβαρού φαινομένου, του οποίου θύματα είναι συνήθως οι ανυποψίαστοι πολίτες.

ZENITH