Skip to main content

Σε ΕΥΑΘ και Φορολογική Διεύθυνση οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ

Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ, με τους υποψηφίους βουλευτές Α΄και Β΄Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε σήμερα επίσκεψη στην ΕΥΑΘ Θεσσαλονίκης και τη Φορολογική Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ, με τους υποψηφίους βουλευτές Α΄και Β΄Θεσσαλονίκης , Γιάννη Γούναρη, Ολυμπία Κορδά, Τόκτωρ Μαρία, Κοκόγια Αναστάσιο και Μανώλα Έλλη, πραγματοποίησε σήμερα επίσκεψη στην ΕΥΑΘ Θεσσαλονίκης και τη Φορολογική Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο της επισκέψεώς τους  στην ΕΥΑΘ, σε συνάντηση με τη Διοίκηση και εργαζομένους, τα μέλη του Κλιμακίου,  επανέλαβαν τη σταθερή άποψη του Κινήματος πως το νερό είναι κοινό δημόσιο αγαθό, δεν είναι εμπόρευμα και δεν μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο οποιασδήποτε μορφής κερδοσκοπίας. Δεν είναι αποθήκη ενέργειας για «πράσινη» και ιδίως χρηματιστηριακή εκμετάλλευση.

Τα μέλη του Κλιμακίου επανέλαβαν τη θέση του ΠΑΣΟΚ και τη σταθερή αντίθεσή τους στην ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ, δεν πρέπει να πωληθούν χρήσιμοι φορείς όπως η ΕΥΑΘ και να δημιουργηθεί ένα ιδιωτικό μονοπώλιο στη θέση ενός κρατικού οργανισμού, αποδείξαμε  το προηγούμενο διάστημα ότι εμείς με τη στάση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ ότι και το πιστεύαμε και το παλέψαμε και το καταφέραμε.

Με κεντρική θέση ένα απλό, αποτελεσματικό και δίκαιο φορολογικό σύστημα, ακολούθως, τα μέλη του Κλιμακίου επισκέφτηκαν τη Φορολογική Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλονίκης , όπου τονίστηκε μεταξύ άλλων πως στη δύσκολη αυτή χρονική περίοδο για τη χώρα μας, το φορολογικό σύστημα υπό τη σκιά της υπερφορολόγησης έχει καταστεί κοινωνικά άδικο, εξαιρετικά πολύπλοκο και αναποτελεσματικό σε αρκετές περιπτώσεις.

«Η έξοδος από τα Μνημόνια την επόμενη περίοδο ξεκινά με νέους εθνικούς στόχους και το όραμα μιας Ευρωπαϊκής Ελλάδας, αυτοδύναμης χωρίς δανεικά και δεκανίκια προσαρμοσμένους στις νέες ανάγκες, είναι μια αλυσίδα επιλογών που η καθεμία συνδέεται με την επόμενη σε ένα συνολικό στρατηγικό πλαίσιο για τη σύγχρονη και δίκαιη Ελλάδα. Η χώρα έχει ανάγκη να προχωρήσει σε ένα άλλο, νέο,  εθνικό παραγωγικό φορολογικό σύστημα, που θα είναι απλό και θα διαθέτει αναπτυξιακό χαρακτήρα, ώστε να καταφέρει να οδηγήσει στην επίτευξη θετικών ρυθμών ανάπτυξης και να συμβάλλει στην πολυπόθητη εξυγίανση των δημοσιονομικών μεγεθών» σημειώνεται από το ΠΑΣΟΚ. 

ZENITH