Skip to main content

Σε φορείς της Θεσσαλονίκης κλιμάκια της ΝΔ

Επισκέψεις σε φορείς της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν σήμερα κλιμάκια της Νέας Δημοκρατίας με υποψήφιους βουλευτές του κόμματος.

Κλιμάκια της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποίησαν σήμερα επισκέψεις σε φορείς της πόλης.

Το πρώτο κλιμάκιο, με επικεφαλής τον πρόεδρο ΝΟΔΕ Κεντρικού Τομέα ΝΔ Θεσσαλονίκης Τάσο Εμμανουηλίδη, αποτελούσαν οι υποψήφιες στην Α’ Θεσσαλονίκης Άννα Κουκουδέα και Μαρία Προκοπίδου και ο υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας, Παύλος Τσακίρης, καθώς και επικεφαλής και στελέχη θεματικών τομέων της Διοικούσας Επιτροπής Νομού Θεσσαλονίκης της Ν.Δ..

Το κλιμάκιο επισκέφτηκε τα γραφεία της ΔΕΗ όπου και ενημερώθηκε από τον Περιφερειακό Διευθυντή Μακεδονίας-Θράκης, Δημήτρη Ντέμκα και εκπροσώπους των εργαζομένων για ζητήματα του οργανισμού.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Δημοτικής Ραδιοτηλεόρασης. Κατά τη συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή της Δημοτικής Εταιρείας Πληροφόρησης, Θεάματος και Επικοινωνίας (ΔΕΠΘΕ) Φίλιο Στάγκο συζητήθηκε ο ρόλος και η αναγκαιότητα των δημοτικών Μέσων Ενημέρωσης.
Ακολούθησε συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΘ ΑΕ, Κυριάκο Ποζρικίδη και με εκπροσώπους των εργαζομένων. Στη διάρκεια της συνάντησης  οι υποψήφιοι ενημερώθηκαν για την πορεία της και τονίστηκε ότι η ΔΕΘ είναι ένας φορέας άρρηκτα συνδεδεμένος με την ιστορία και την καρδιά της πόλης.

Το κλιμάκιο περιόδευσε και στους χώρους του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης, μοίρασαν έντυπο υλικό με τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας και συνομίλησαν με πολίτες και εργαζόμενους.

Το δεύτερο κλιμάκιο με επικεφαλής τον πρόεδρο της Α’ Τοπικής Κοινότητας, Γιώργο Γκαζέπη επισκέφτηκε τη Διεύθυνση Γεωργίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης και το Πυροσβεστικό Σώμα.

Το κλιμάκιο αποτελούσαν οι υποψήφιοι βουλευτές στην Α’ Θεσσαλονίκης Όλγα Δημητριάδου, Αικατερίνη Λυρούδη, Άννα Κουκουδέα και Παναγιώτης Κοκκόρης.

Οι υποψήφιοι ξεναγήθηκαν στους χώρους της Διεύθυνσης Γεωργίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και ενημερώθηκαν από τον αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη  Γιάννη Ταχματζίδη για τις αρμοδιότητες της Περιφέρειας σχετικά με την αγροτική ανάπτυξη.

Στη συνάντηση με τον πρόεδρο του ΟΑΣΘ Χρήστο Στεφανίδη συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο οργανισμός καθώς και το θέμα των λεωφορειολωρίδων.

Τέλος το κλιμάκιο ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Πυροσβεστικού Σώματος από τον Περιφερειακό Διευθυντή του Πυροσβεστικού Σώματος, υποστράτηγο Δημήτρη Πιεράκο και συνομίλησε με εργαζόμενους και πολίτες

ZENITH