Skip to main content

Σε κλίμα ενότητας η κοπή πίτας στον Άρη

Σε μία όμορφη εκδήλωση στο καφέ του «Κλ. Βικελίδης», το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Ο Γιάννης Φυσέκης το φλουρί, υπεγράφη το μνημόνιο συνεργασίας ΑΣ - Κάλας.
Σε μία όμορφη εκδήλωση στο καφέ του «Κλ. Βικελίδης», το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του. 
 
Σύμφωνα με το Novasports.gr, το παρών έδωσε σύσσωμο το αγωνιστικό τμήμα, με τον Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς και τους ποδοσφαιριστές, ο τεχνικός διευθυντής, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, εκπρόσωποι από τον ΑΣ, την ΚΑΕ, την ΚΜΑ, καθώς και πάρα πολλοί παλαίμαχοι. 
 
Τυχερός της βραδιάς ήταν ο τερματοφύλακας, Γιάννης Φυσέκης, ο οποίος βρήκε το φλουρί, μια χρυσή λίρα: «Στόχος είναι να βγει η ομάδα. Αυτό κοιτάμε και προσπαθούμε όλοι μας. Όλα  τα άλλα είναι πολύ ευχάριστα βέβαια. αλλά έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Από τη στιγμή που θα υπάρξει ομαδική επιτυχία τότε θα πετύχουμε όλοι μας», είπε κρατώντας το «τρόπαιο της τύχης» στα χέρια του. 
 
«Ενότητα, ενότητα. ενότητα. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Οι Αρειανοί όλοι μαζί να συμπορευτούμε για να πάει ο Άρης μπροστά. Ευτυχώς που βρέθηκε ο κ. Καλαϊτζίδης και μπορούμε να πούμε ότι κάτι θα κάνει ο Άρης», δήλωσε ο ιστορικός πρόεδρος των κιτρίνων, Δήμος Δασυγένης, ενώ ο σύμβουλος της διοίκησης, Λεωνίδας Μπακούρας, τόνισε: «Aν και δεν είμαι από Θεσσαλονίκη όταν ήρθα μου είπαν πως αν θες να ζεις με αξιοπρέπεια πρέπει να είσαι Άρης. Ο σύλλογος είναι μεγάλος και αξίζει να βρίσκεται ψηλά. Χρειάζεται να είμαστε ενωμένοι και να δουλέψουμε προς την κατεύθυνση της επιστροφής του Άρη στη φυσική του θέση».     
 
Στο περιθώριο της εκδήλωσης, υπογράφτηκε από τον πρόεδρο του ΑΣ Αρη, Τάσο Οικονόμου, παρουσία νομικών, το μνημόνιο συνεργασίας ανάμεσα στον σύλλογο και τον Αλεξ Κάλας, επισφραγίζοντας με κάθε επισημότητα την είσοδο του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
 
Πηγή φωτογραφίας: Novasports.gr

ZENITH