Skip to main content

Σε Κωνσταντινούπολη και Ιωάννινα τον Απρίλιο ο Μπουτάρης

Στην Κωνσταντινούπολη θα μεταβεί το διήμερο 14 και 15 Απριλίου ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, προκειμένου να παραστεί ως κύριος ομιλητής στην εκδήλωση "Food for Diplomacy" του πανεπιστημίο

Στην Κωνσταντινούπολη θα μεταβεί το διήμερο 14 και 15 Απριλίου ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, προκειμένου να παραστεί ως κύριος ομιλητής στην εκδήλωση "Food for Diplomacy" του πανεπιστημίου Kadir Has (Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού και Μουσείο Ελληνικής Γαστρονομίας).

Επιπλέον, ο δήμαρχος θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων της Τουρκίας TURSAB για θέματα τουριστικής προβολής της Θεσσαλονίκης.

Νωρίτερα, στις 2 και 3 του ίδιου μήνα, ο κ. Μπουτάρης, συνοδευόμενος από μια αποστολή περίπου τριάντα ατόμων, που θα αποτελείται από εμπλεκόμενους φορείς του τουρισμού (ξενοδόχους, τουριστικά γραφεία, ΔΕΘ - HELEXPO, Γραφείο Προσέλκυσης Συνεδρίων Μητροπολιτικής Περιοχής Θεσσαλονίκης, υπαλλήλους του τμήματος Τουρισμού και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Σπύρο Πέγκα), θα επισκεφτεί τα Ιωάννινα.

Σκοπός είναι η συμμετοχή σε ομάδες εργασίας, με θέμα την ανάπτυξη και τη διασύνδεση των δύο πόλεων, ενώ η όλη προσπάθεια θα επισφραγιστεί με την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας ανάμεσα στους δύο Δήμους.

ZENITH