Skip to main content

Σε κρίσιμη κατάσταση ο άτυχος ταξιτζής

Όλα τα ενδεχόμενα ερευνούν οι αστυνομικοί, προκειμένου να διαπιστώσουν τα κίνητρα της δολοφονικής επίθεσης κατά του 52χρονου οδηγού ταξί, που έγινε τα μεσάνυχτα, στην περιοχή της Τούμπας, στη Θεσσαλον
Όλα τα ενδεχόμενα ερευνούν οι αστυνομικοί, προκειμένου να διαπιστώσουν τα κίνητρα της δολοφονικής επίθεσης κατά του 52χρονου οδηγού ταξί, που έγινε τα μεσάνυχτα, στην περιοχή της Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη.

Ο οδηγός, που δέχθηκε επτά μαχαιριές στο θώρακα και σε άλλα σημεία του σώματος, νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ. Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου, Δημήτρη Γάκη, χειρουργήθηκε τα ξημερώματα σε θώρακα και τράχηλο και η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 52χρονος βρέθηκε μαχαιρωμένος μέσα στο ταξί του στην οδό Μεγακλέους, λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, ενώ ο δράστης εξαφανίστηκε.

Στο μεταξύ, την αγανάκτησή του για το θλιβερό περιστατικό, εξέφρασε ο πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Θεσσαλονίκης «Ο Ερμής», Κώστας Γιαννακάκης.

Όπως είπε, η διοίκηση του σωματείου προτίθεται να επιδώσει τις επόμενες μέρες ψήφισμα διαμαρτυρίας στη γ.γ. Μακεδονίας - Θράκης για τα ελλιπή μέτρα αστυνόμευσης των οδηγών του κλάδου. «Μόνο τους τελευταίους 4 μήνες σημειώθηκαν στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον 6 ένοπλες επιθέσεις σε βάρος οδηγών ταξί», σημείωσε.

Ο άτυχος άνδρας είναι πατέρας δύο παιδιών και εργάζεται πάνω από 15 χρόνια ως οδηγός ταξί.

ZENITH