Skip to main content

Σε πλήρεις ρυθμούς οι Γλύκος, Γκολάσα και Περέιρα

Στο κανονικό πρόγραμμα προπόνηση του ΠΑΟΚ συμμετείχαν σήμερα οι Παναγιώτης Γλύκος, Εγιάλ Γκολάσα και Φακούντο Περέιρα.
Ευχάριστα είναι τα νέα για τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Άγγελο Αναστασιάδη, καθώς είδε τους Παναγιώτη Γλύκο, Εγιάλ Γκολάσα και Φακούντο Περέιρα να συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα. 
 
Αναλυτικά η ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ:
 
«Οπως κάθε φορά μετά από ρεπό οι παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν διπλό ραντεβού στο γήπεδο, αφού μπορεί να μην γνωρίζουν αν και πότε θα παίξουν αγώνα ξανά, αλλά η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά. Η πρωινή προπόνηση ήταν αφιερωμένη στη φυσική κατάσταση και τη μυική ενδυνάμωση.
 
Το απόγευμα ο Αγγελος Αναστασιάδης επέλεξε να δουλέψει στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας σε καθεστώς οργανωμένης επίθεσης. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε δίτερμα με τρεις εστίες και περιορισμό στις επαφές με τη μπάλα.
 
Οι Παναγιώτης Γλύκος, Εγιάλ Γκολάσα, Φακούντο Περέιρα επέστρεψαν σε φουλ ρυθμό προπονήσεων, όπως κι ο Ρικάρντο Κόστα, ο οποίος τις προηγούμενες μέρες είχε μεταβεί στην Πορτογαλία για προσωπικούς λόγους, ενώ οι Φάνης Τζανδάρης, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Αλέξανδρος Τζιόλης συνέχισαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης. Μόνος του γυμνάστηκε ο Στέλιος Πόζογλου που υπέστη διάστρεμμα πρώτου βαθμού στην αριστερή ποδοκνημική.
 
Την Τρίτη (03.03) οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 11:30 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας».

ZENITH