Skip to main content

Σε ποια εργοτάξια φεύγουν και σε ποια μένουν οι λαμαρίνες του μετρό

Προσωρινή ανάσα στους καταστηματάρχες της Θεσσαλονίκης που πλήττονται από τα εργοτάξια του μετρό δίνει η διοίκηση της «Αττικό Μετρό», καθώς ξεκίνησε η απομάκρυνση των λαμαρινών και η αντικατάστασή του
Προσωρινή ανάσα στους καταστηματάρχες της Θεσσαλονίκης που πλήττονται από τα εργοτάξια του μετρό, δίνει η διοίκηση της «Αττικό Μετρό», καθώς ξεκίνησε η απομάκρυνση των λαμαρινών και η αντικατάστασή τους με πλέγματα.

Στην οδό Μοναστηρίου, όπου το εργοτάξιο του μετρό εκτείνεται σε μήκος περίπου 700 μέτρων, οι λαμαρίνες που βρίσκονταν από την πλευρά των καταστημάτων αντικαταστάθηκαν από πλέγματα.

Λαμαρίνες θα παραμείνουν στα εργοτάξια τα οποία δεν βρίσκονται γύρω από καταστήματα ή επιχειρήσεις, αλλά και σε σημεία όπου εργάζονται βαριά μηχανήματα.

Έτσι:

- Στο εργοτάξιο του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού οι λαμαρίνες θα παραμείνουν, καθώς δεν εμποδίζουν.

- Στη Μοναστηρίου τις επόμενες μέρες θα αντικατασταθούν και οι λαμαρίνες που βρίσκονται από την πλευρά του δρόμου.

- Στο εργοτάξιο της Αγίας Σοφίας τέλη Απριλίου αναμένεται η ολοκλήρωση των εργασιών που εκτελούν τα βαριά μηχανήματα και το εργοτάξιο θα παραδοθεί στους αρχαιολόγους, οπότε και θα φύγουν οι λαμαρίνες.

- Στο Συντριβάνι, στο Πανεπιστήμιο και στον «Ευκλείδη» η κατάσταση θα μείνει ως έχει.

- Στο εργοτάξιο του σταθμού «Φλέμινγκ» δουλεύουν βαριά μηχανήματα, ενώ οι λαμαρίνες θα απομακρυνθούν στο μεγαλύτερο μήκος του εργοταξίου της Αναλήψεως.

ZENITH