Skip to main content

Σε πτωτική τροχιά το ΧΑ

Σε πτωτική τροχιά κινείται η χρηματιστηριακή αγορά, ενώ οι επενδυτές φαίνονται ιδιαίτερα επιφυλακτικοί πιθανότητα λόγω της έντονης μεταβλητότητας που παρατηρήθηκε τις προηγούμενες ημέρες.
Σε πτωτική τροχιά κινείται η χρηματιστηριακή αγορά, εξανεμίζοντας τα κέρδη που είχε καταγράψει στο ξεκίνημα των συναλλαγών, ενώ όπως όλα δείχνουν οι επενδυτές είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί πιθανότητα λόγω της έντονης μεταβλητότητας που παρατηρήθηκε τις προηγούμενες ημέρες. 

Στις 14:00, ο Γενικός Δείκτης Τιμών διαμορφώνεται στις 1.743,42 μονάδες, σημειώνοντας πτώση σε ποσοστό 0,35%. Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 42,44 εκατ. ευρώ.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει πτώση σε ποσοστό 0,78%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 0,43% και ο δείκτης της μικρής κεφαλαιοποίησης σημειώνει οριακή πτώση 0,04 %.

Από τους επιμέρους δείκτες τις μεγαλύτερες απώλειες σημειώνουν οι δείκτες των Μέσων Ενημέρωσης (-4,27%) και του Πετρελαίου (-2,06%). Αντιθέτως, τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι δείκτες των Τροφίμων (+1,59%) και των Οικιακών Προϊόντων (+1,42%).

Από τις μετοχές που διαπραγματεύονται 77 κινούνται πτωτικά, 50 ανοδικά και 108 παραμένουν αμετάβλητες.

ZENITH