Skip to main content

Σε θέση μάχης η ΓΣΕΕ για τη ΔΕΘ

Σε τροχιά κινητοποιήσεων μπαίνει η ΓΣΕΕ, θα πραγματοποιήσει συλλαλητήριο στις 11 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, εκφράζοντας την αντίθεσή της στο επικαιροποιημένο μνημόνιο.
Σε τροχιά κινητοποιήσεων μπαίνει η ΓΣΕΕ, εκφράζοντας την αντίθεσή της σε όσα υποδεικνύει το επικαιροποιημένο μνημόνιο για τα εργασιακά και το ασφαλιστικό εξέφρασε. Η αρχή θα γίνει από τη Θεσσαλονίκη, τις ημέρες της ΔΕΘ, όπου έχει προγραμματιστεί συλλαλητήριο στις 18:30 στο άγαλμα του Βενιζέλου.  

Η ΓΣΕΕ απορρίπτει κατηγορηματικά τα μέτρα που προωθούνται και όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της οι προτεινόμενες ανατροπές σε ό,τι έχει απομείνει από τα εργασιακά, οικονομικά, ασφαλιστικά, δικαιώματα τις συλλογικές συμβάσεις και τις ΔΕΚΟ, προκαλούν την οργή και την αγανάκτηση των εργαζομένων. «Το συνδικαλιστικό κίνημα δεν είναι διατεθειμένο να ανεχτεί την περαιτέρω συρρίκνωση βασικών και θεμελιωδών δικαιωμάτων», τονίζεται στην ανακοίνωση.

«Η κυβέρνηση οφείλει να συμπορευθεί με τις ανάγκες των εργαζομένων και ολόκληρης της κοινωνίας και να απορρίψει τις ακραίες και νεοφιλελεύθερες συνταγές», καταλήγει η ΓΣΕΕ.

ZENITH