Skip to main content

Σε τριήμερη απεργία ο δικηγορικός κόσμος

Τριήμερη αποχή δικηγόρων και δικαστικών επιμελητών, οι οποίοι αντιδρούν στην επιβολή ΦΠΑ στις υπηρεσίες τους. Συνεχίζουν την επίσχεση εργασίας οι νοσοκομειακοί γιατροί. Συνάντηση σήμερα με την υπουργό
Σε τριήμερη προειδοποιητική αποχή Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή προχωρούν από σήμερα οι δικηγόροι και οι δικαστικοί επιμελητές, οι οποίοι αντιδρούν στην επιβολή ΦΠΑ στις υπηρεσίες τους. Παράλληλα, στάση εργασίας, από τις 10 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι πραγματοποιούν οι δικαστικοί υπάλληλοι.

Συνεχίζουν την επίσχεση εργασίας οι νοσοκομειακοί γιατροί ζητώντας την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων εφημερίων χωρίς περικοπές. Σήμερα θα έχουν συνάντηση με την υπουργό Υγείας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

Συλλαλητήριο, στις 6 το απόγευμα, στα Προπύλαια έχει προγραμματίσει η ΑΔΕΔΥ. Στο συλλαλητήριο θα συμμετάσχει η ΠΟΕ ΟΤΑ.

Να συνεχίσουν το διάλογο με την κυβέρνηση και να μην απεργήσουν μέσα στις γιορτές, αποφάσισαν οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ μετά τη συνάντησή τους με τον υπουργό Εργασίας Ανδρέα Λοβέρδο.

Ακινητοποιημένος θα μείνει ο Προαστιακός, απο τις 12 έως τις 3 μετά το μεσημέρι, λόγω στάσης εργασίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών. Τις ίδιες ώρες, δεν θα πραγματοποιηθούν δρομολόγια της «Αττικό Μετρό», από Δουκίσσης Πλακεντίας έως αεροδρόμιο.

ZENITH