Skip to main content

Σενάρια για Τσίριτς στον ΠΑΟΚ, «σκασμένος» ο Αθανασιάδης

Επικρατέστερος για την αντικατάσταση του Ζήση Βρύζα στη θέση του τεχνικού διευθυντή στον ΠΑΟΚ, φέρεται να είναι τις τελευταίες ώρες ο Ντράγκαν Τσίριτς. Νεύρα Αθανασιάδη για το νέο στραπάτσο.

Επικρατέστερος για την αντικατάσταση του Ζήση Βρύζα στη θέση του τεχνικού διευθυντή στον ΠΑΟΚ, φέρεται να είναι τις τελευταίες ώρες ο Ντράγκαν Τσίριτς. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ προτάθηκε στη διοίκηση των «ασπρόμαυρων», η οποία, σύμφωνα με δημοσιεύματα, εξετάζει την περίπτωσή του. Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι δυο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία και πως σύντομα θα πέσουν οι υπογραφές.

Ο σερβικός Τύπος αναφέρει πως ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Παρτιζάν είναι θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισης στη Θεσσαλονίκη και πως μέσα στις επόμενες ημέρες, αναμένεται να τελειώσει και τυπικά το συγκεκριμένο θέμα. Μέχρι στιγμής, η διοίκηση του ΠΑΟΚ δεν επιβεβαιώνει κάποια επαφή με τον Σέρβο. Στα αγωνιστικά, προβληματισμός επικρατεί στον ΠΑΟΚ, για τη βαριά ήττα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» από τον Παναθηναϊκό.

Δημοσιεύματα, θέλουν τον Στέφανο Αθανασιάδη να είναι φανερά εκνευρισμένος με την εικόνα της ομάδας, στο ματς με τους «πράσινους». Οι «ασπρόμαυροι» θεωρούν πως μπορούσαν να έχουν ένα καλύτερο αποτέλεσμα, από τη στιγμή που κατάφεραν να προηγηθούν στο ματς με 2-1. Ο Άγγελος Αναστασιάδης θα προσπαθήσει να διορθώσει τα κακώς κείμενα, τα οποία έφεραν τη νέα ήττα στο πρωτάθλημα, που απομακρύνει τον στόχο της δεύτερης θέσης της κανονικής περιόδου, για τον Δικέφαλο.

ZENITH