Skip to main content

Σερραϊκό Παντοπωλείο στο Εμπορικό Κέντρο Προμαχώνα

Ξεκίνησε η λειτουργία του Σερραϊκού Παντοπωλείου με τοπικά προϊόντα, στο Εμπορικό Κέντρο του Προμαχώνα.

Ξεκίνησε η λειτουργία του Σερραϊκού Παντοπωλείου με τοπικά προϊόντα, στο Εμπορικό Κέντρο του Προμαχώνα από το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου, κ. Δημήτρη Μπακρατσά


Στο Παντοπωλείο αυτό μπορούν να βρουν οι επισκέπτες του Κέντρου και του νομού πλήθος από τα εκλεκτά σερραϊκά προϊόντα ζυμαρικά, μαρμελάδες και γλυκά κουταλιού, κρασιά, ούζα, λικέρ και άλλα οινοπνευματώδη ποτά, ακανέδες και άλλα γλυκά, ξηρούς καρπούς, καβουρμά, και γενικά μια μεγάλη ποικιλία από τα προϊόντα που χαρακτηρίζουν το νομό Σερρών και παράγονται με μεράκι και προδιαγραφές ποιότητας από σερραϊκές επιχειρήσεις και άλλους παραγωγούς.


Το Σερραϊκό Παντοπωλείο επισκέφτηκε αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου Σερρών με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Αριστείδη Δρογαλά, ο οποίος επεσήμανε ότι το κατάστημα ήταν κάτι που πραγματικά έλειπε από το Εμπορικό  Κέντρο Προμαχώνα, καθώς δίνει μια αντιπροσωπευτική εικόνα της ντόπιας παραδοσιακής παραγωγής, που προβάλλεται  στους  επισκέπτες του κέντρου.


Στο κατάστημα έχει τοποθετηθεί, ύστερα από σχετική απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου και μία οθόνη στην οποία προβάλλονται τα τοπικά προϊόντα και το τουριστικό προφίλ του νομού.


Επίσης όσοι επιχειρηματίες ενδιαφέρονται να συνεργαστούν με το Σερραϊκό Παντοπωλείο για να διαθέτουν από εκεί προιόντα τους μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Μπακρατσά, δήλωσε ο κ. Δρογαλάς. 

ZENITH