Skip to main content

Σέρρες: Σοβαρός τραυματισμός οπαδού του Άρη μετά από συμπλοκή

Ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, οπαδός του Άρη, τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από συμπλοκή του με οπαδούς του ΠΑΟΚ στις Σέρρες.

Με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μεταφέρθηκε χθες στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, οπαδός του Άρη, που δέχθηκε επίθεση από οπαδούς του ΠΑΟΚ, έξω από τα γραφεία του ποδοσφαιρικού συνδέσμου στις Σέρρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οπαδός, που είναι αστυνομικός και υπηρετεί στα ΜΑΤ εκτός Σερρών, μαζί με έναν φίλο του, μετά τη νυχτερινή τους έξοδο διερχόμενοι τις πρώτες πρωϊνές ώρες του Σαββάτου έξω από τα γραφεία του ποδοσφαιρικού συνδέσμου του ΠΑΟΚ στις Σέρρες, ζητωκραύγασαν για τον Αρη και στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητό τους. Κάποιοι από τους οπαδούς που βρίσκονταν στο σύνδεσμο τούς ακολούθησαν, τους προκάλεσαν να βγούνε από το αυτοκίνητο και φέρονται να τους επιτέθηκαν με ρόπαλα.

Από τη συμπλοκή που ακολούθησε ο αστυνομικός δέχθηκε χτυπήματα στο κεφάλι και μεταφέρθηκε τραυματισμένος, αρχικά στο νοσοκομείο των Σερρών και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, καθώς η κατάσταση της υγείας του είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, ενώ ο φίλος του νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο των Σερρών.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης της Ασφάλειας Σερρών κατάφεραν να συλλάβουν τέσσερα άτομα εκ των οποίων οι τρεις φέρεται να έχουν ομολογήσει την εμπλοκή τους στο συμβάν.

ZENITH