Skip to main content

Σφαγή στη Β΄Αθηνών

Πολλά ηχηρά ονόματα, πρώην υπουργοί και βουλευτές, φαίνεται να χάνουν τη μάχη του σταυρού στη μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της χώρας, τη Β΄ Αθηνών.

Πολλά ηχηρά ονόματα, πρώην υπουργοί και βουλευτές, φαίνεται να χάνουν τη μάχη του σταυρού στη  μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της χώρας, τη Β΄ Αθηνών.

Έτσι, από τη Νέα Δημοκρατία και στο 99,80% της ενσωμάτωσης εκτός μένουν:  Η πρώην υφυπουργός Υγείας, Κατερίνα Παπακώστα, οι πρώην υπουργοί Εσωτερικών, Αργύρης Ντινόπουλος και Γιάννης Μιχελάκης,  ο πρώην υπουργός Πολιτισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος και η Τάνια Ιακωβίδου.

Από το ΠΑΣΟΚ  εκτός Βουλής μένουν: Ο υπουργός Μεταφορών Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο Πύρρος Δήμα, η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ.  

Από το ΚΚΕ εκτός της νέας Βουλής μένει ο Σπύρος Χαλβατζής

Εκτός ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ ο Οδυσσέας Βουδούρης.

Στη Χρυσή Αυγή μάχη δίνει η σύζυγος του προφυλακισμένου Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια προκειμένου να ξεπεράσει τον Ηλία Παναγιώταρο

Εκτός Βουλής ο Γιώργος Παπανδρέου

Η απόφαση του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου να ιδρύσει το δικό του κόμμα τελικά δεν βγήκε σε καλό ούτε για τον ίδιο, αλλά ούτε για τα στελέχη που τον ακολούθησαν, αφού το Κίνημα δεν μπήκε στη Βουλή και κατά συνέπεια οι Γιώργος Παπανδρέου, Θάνος Μωραΐτης και Μιχάλης Καρχιμάκης που ήταν υποψήφιοι στη Β΄ Αθηνών έμειναν εκτός Κοινοβουλίου.

ZENITH