Skip to main content

Σηκώνει μανίκια ο Σαββίδης

Ποια είναι η αντίδραση του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, σε όλα όσα διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα στο σύλλογο.
Έντονους τριγμούς έφεραν στον ΠΑΟΚ τα τελευταία 24ωρα η αγωνιστική κατηφόρα στην οποία έχουν περιέλθει οι «ασπρόμαυροι», αλλά και η υποβολή παραίτησης του Ζήση Βρύζα στον Ιβάν Σαββίδη, με τον μεγαλομέτοχο του Δικεφάλου να δείχνει αποφασισμένος όσο ποτέ να αναλάβει δράση για την ταχεία αντιστροφή του, κακού κατά γενική ομολογία, κλίματος.
 
Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ σκοπεύει άμεσα να περάσει στους συνεργάτες του ξεκάθαρο μήνυμα για τα χρέη, κάτι που ίσως ειπωθεί με κάποιο τρόπο και δημόσια. «Μολις ψηφιστεί η ρύθμιση πληρώνουμε τα χρέη», αναμένεται να ξεκαθαρίσει ο ομογενής επιχειρηματίας, επιχειρώντας, έτσι, να σβήσει κάθε εικοτολογία περί απογοήτευσης και ψυχολογικής κούρασης από τις συνεχιζόμενες αποτυχίες, ακόμη και του ενδεχομένου να αποχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι από την ομάδα. 
 
Τούτου λεχθέντος, ο ομογενής επιχειρηματίας θα κάνει μία προσπάθεια να κρατήσει τον Ζήση Βρύζα στο «ασπρόμαυρο» επιτελείο, ωστόσο, το σημαντικότερο γι' αυτόν είναι ο σχεδιασμός της επόμενης μέρας. Επ' αυτού, ο ίδιος πρόκειται να προβεί σε επαφές με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Ιάκωβο Αγγελίδη, προκειμένου να καταστρώσουν το πλάνο του ΠΑΟΚ και να αρχίσουν να το «τρέχουν». Εκεί, στη συζήτηση μπαίνει και το όνομα του Ζόρντι Κρόιφ, για να αντικαταστήσει τον Ζ. Βρύζα και ν' αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή.
 
Την Τετάρτη η έφεση
 
Εν τω μεταξύ, την επόμενη Τετάρτη θα εκδικαστεί η έφεση που άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Πετρόπουλος, για την τιμωρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Δικέφαλος τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο 20.000 ευρώ και ο κ. Πετρόπουλος ζητεί να του επιβληθεί ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 120.000 ευρώ.
 
Οι ιθύνοντες του Δικεφάλου βρίσκονται σε εγρήγορση λόγω της ανησυχίας ότι οι παρεμβάσεις των εισαγγελέων σε ποσοστό 80% γίνονται δεκτές και μελετούν ήδη τις επόμενες κινήσεις τους.
 
Δείπνο με πρωτοβουλία Αθανασιάδη
 
Κατά τα λοιπά, ο Στέφανος Αθανασιάδης πήρε αρχηγική πρωτοβουλία μετά το τέλος της χθεσινής (19/2) προπόνησης και παρέθεσε δείπνο στο αγωνιστικό τμήμα. Παρόντες ήταν όλοι οι συμπαίκτες του και τα μέλη του τεχνικού τιμ, σε μία προσπάθεια να επανέλθει το καλό κλίμα, που διαταράχθηκε ιδιαίτερα μετά τα παρατεταμένα αρνητικά αποτελέσματα.

ZENITH