Skip to main content

Σίλντενφελντ: Απόλυτος άρχοντας του ελληνικού ποδοσφαίρου ο Μαρινάκης

Για το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, αλλά και τον Βαγγέλη Μαρινάκη μίλησε ο Γκόρντον Σίλντενφελντ.
Στην ιστοσελίδα «tportal.hr» μίλησε ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού, Γκόρντον Σίλντενφελντ, για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
 
Για τη νέα διακοπή στο πρωτάθλημα: 
 
«Αυτή είναι η τρίτη διακοπή στο πρωτάθλημα και αυτό δεν μας βοηθά. Με το που πιάνουμε το ρυθμό μας υπάρχει κάποια διακοπή. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να αρχίσει το πρωτάθλημα γιατί ακολουθεί και η διακοπή για τις εθνικές ομάδες».
 
Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: 
 
«Κερδίσαμε, αλλά μας αφαιρέθηκαν οι τρεις βαθμοί εξαιτίας των επεισοδίων. Τώρα με εννιά αγωνιστικές για το τέλος είμαι πίσω έξι βαθμούς αντί για τρεις. Εμείς όμως αισθανόμαστε σαν νικητές».
 
Για το ότι ο Παναθηναϊκός δεν μοιάζει ικανός να φτάσει τον Ολυμπιακό: 
 
«Σαν αθλητές θέλουμε να κερδίζουμε στον αγωνιστικό χώρο και εκεί το επαναλαμβάνω αισθανόμαστε ως νικητές. Ωστόσο, όλες οι προσπάθειές μας δεν ανταποδίδονται. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, ο Μαρινάκης, είναι ο απόλυτος άρχοντας του ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι το άλφα και το ωμέγα και είναι ολοφάνερο ότι δεν αρκεί να είσαι καλύτερο μόνο μέσα στο γήπεδο».

ZENITH