Skip to main content

Σιμόπουλος: Υπερασπιζόμαστε το μέλλον των παιδιών μας

O υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ ολοκλήρωσε σήμερα τον προεκλογικό αγώνα του στο ξενοδοχείο Makedonia Palace, μαζί με φίλους και συνεργάτες του, οι οποίοι του επιφύλαξαν θερμή υποδοχή.

«Μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες. Διασφαλίζουμε την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας. Υπερασπιζόμαστε το μέλλον της Ελλάδας, υπερασπιζόμαστε το μέλλον των παιδιών μας».

Αυτό υπογράμμισε μιλώντας σε εκατοντάδες φίλους του ο υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Στράτος Σιμόπουλος, στην κεντρική του ομιλία.

Ο κ. Σιμόπουλος ολοκλήρωσε σήμερα Παρασκευή, τον προεκλογικό αγώνα του στο ξενοδοχείο Makedonia Palace, μαζί με φίλους και συνεργάτες του, οι οποίοι του επιφύλαξαν θερμή υποδοχή.  

Image
Σιμόπουλος: Υπερασπιζόμαστε το μέλλον των παιδιών μας

Σε συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα, ο κ. Σιμόπουλος υπογράμμισε ότι η Ελλάδα πρέπει να προχωρήσει με σταθερό και γρήγορο βηματισμό σε μεταρρυθμίσεις που στηρίζουν την ιδιωτική οικονομία, ενισχύουν το κοινωνικό κράτος και εκσυγχρονίζουν το δημόσιο τομέα, ώστε να στέκεται αρωγός στον ιδιωτικό.

Image
Σιμόπουλος: Υπερασπιζόμαστε το μέλλον των παιδιών μας

«Επιχειρώ να εκλεγώ βουλευτής με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, η οποία ανταποκρίνεται στις σημερινές απαιτήσεις, διασφαλίζοντας παράλληλα την ευρωπαϊκή μας πορεία και ζητώ να μου δώσετε δύναμη με την ψήφο σας», τόνισε ο κ. Σιμόπουλος.

ZENITH