Skip to main content

Σκέψεις Αλαφούζου για αποχώρηση του ΠΑΟ από το πρωτάθλημα

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου αύριο Σάββατο θα παραχωρήσει ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για «πράσινες» σκέψεις αποχώρησης από το πρωτάθλημα.

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου αύριο Σάββατο θα παραχωρήσει ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με αφορμή την τιμωρία των «Πρασίνων» από την πειθαρχική επιτροπή της Super League και τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο πρόεδρος του «Τριφυλλιού» ανάμενεται να τοποθετηθεί εφ' όλης της ύλης, δύο ημέρες μετά από την απόφαση που, έστω και πρωτόδικα, έφερε τον σύλλογο στο -6 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό στο βαθμολογικό πίνακα της Super League.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο κ. Αλαφούζος πρόκειται να ξεκαθαρίσει τη στάση του συλλόγου στο προσεχές μέλλον, τη στιγμή που υπάρχουν ακραίες φωνές εντός της ομάδας που κάνουν λόγο ακόμα και για «αποχώρηση από το πρωτάθλημα» γιατί «και πολύ αργήσαμε».

Εντούτοις, ο διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού φέρεται να σταθμίζει όλα τα δεδομένα, αλλά να είναι αντίθετος από μία τέτοια εξέλιξη, που θα θέσει τους «πράσινους» εκτός χάρτη σε μία χρονική περίοδο που πιθανόν να πραγματοποιηθούν ιστορικές αλλαγές.
 

ZENITH