Skip to main content

Σκέψεις Καλαϊτζίδη για επιστροφή στον πάγκο του Άρη

Βαθύτατα προβληματισμένος εμφανίζεται ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης από την ήττα του Άρη στη Δράμα, με τον ίδιο να σκέφτεται την επιστροφή του στον πάγκο των «Κιτρίνων».

Βαθύτατα προβληματισμένος εμφανίζεται ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης από την ήττα του Άρη στη Δράμα από τη Δόξα, με τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος των «Κιτρίνων» να σκέφτεται σοβαρά την επιστροφή του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Εντούτοις, στο μυαλό του βρίσκονται και άλλα πράγματα, όπως για παράδειγμα το ποιος θα «τρέξει» τη διοίκηση του συλλόγου, δεδομένου πως ο ίδιος θα πρέπει να απουσιάζει πολλές ώρες με το αγωνιστικό τμήμα, ενώ καλείται να συνυπολογίσει και τις αντιδράσεις που θα προκληθούν από μερίδα του κόσμου, επανερχόμενος στον πάγκο της ομάδας.
 
Ένα από τα σενάρια, εάν και εφόσον ο Καλαϊτζίδης αποφασίσει την... κάθοδό του στον πάγκο, θέλει τον Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς να παραμένει δίπλα στον επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, ως βοηθός προπονητή.
 
Σε κάθε περίπτωση, έως τις 15:00 σήμερα, οπότε είναι προγραμματισμένη η προπόνηση του Άρη στο Ρύσιο, τα πάντα θα έχουν ξεκαθαρίσει σε αυτόν τον τομέα.

ZENITH