Skip to main content

«Σκοτώθηκαν» on air Παπαδάκης και Γεωργιάδης (video)

Στα χέρια κόντεψαν να πιαστούν κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη, ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο γνωστός παρουσιαστής. Βαρείς χαρακτηρισμοί εκατέρωθεν.
Στα χέρια κόντεψαν να πιαστούν κατά τη διάρκεια της σημερινής τηλεοπτικής εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης και ο γνωστός παρουσιαστής. Οι δύο άνδρες αντήλλαξαν βαρείς χαρακτηρισμούς «στον αέρα», η κατάσταση λίγο έλειψε να εκτραχυνθεί με αμφότερους να σηκώνονται από το τραπέζι του πάνελ, ενώ το σήμα της εκπομπής έπεσε αιφνιδιαστικά.
 
Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Παπαδάκης έκανε παρατήρηση στους καλεσμένους για τη θεματολογία της εκπομπής. Συγκεκριμένα, ο κ. Παπαδάκης είπε ότι δεν πρέπει οι καλεσμένοι να έρχονται με έτοιμη θεματολογία και να θέλουν να μιλήσουν για τα tweets τους ή για όσα δήλωσαν σε άλλες εκπομπές, αλλά θα πρέπει να τον αφήνουν να κατευθύνει τη συζήτηση. Ο Άδωνις Γεωργιάδης θεώρησε ότι το σχόλιο αφορούσε αυτόν που θέλησε να μιλήσει για το θέμα Παρασκευόπουλου και αντέδρασε. Απείλησε με αποχώρηση και ρώτησε τον παρουσιαστή «να γλείφεις τον Τσίπρα θέλεις;».
 
Στο άκουσμα της συγκεκριμένης ατάκας, ο Γιώργος Παπαδάκης έγινε έξαλλος, σηκώθηκε όρθιος και αποκάλεσε τον βουλευτή της ΝΔ «τον μεγαλύτερο κωλοτούμπα» και «μεγαλύτερο υβριστή του Προέδρου της Δημοκρατίας». Ο Αδωνις Γεωργιάδης ρώτησε: «Τότε γιατί με καλείς;» για να λάβει την απάντηση «θέλω και κωλοτούμπες στην εκπομπή μου».
 
Τη στιγμή εκείνη, ο βουλευτής της ΝΔ σηκώθηκε προφανώς για να αποχωρήσει και το σήμα της εκπομπής έπεσε βιαστικά.
 

ZENITH