Skip to main content

Σκουριές: Συγκέντρωση των εργαζομένων στο Χοντρό Δέντρο

Σε 24ωρη απεργία προχωρούν αύριο οι εργαζόμενοι στα Μεταλλεία Κασσάνδρας Χαλκιδικής σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τους μέχρι τώρα χειρισμούς της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο εργοτάξιο στις Σκουριές και σε 24ωρη απεργία προχωρούν αύριο οι εργαζόμενοι στα Μεταλλεία Κασσάνδρας Χαλκιδικής σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τους μέχρι τώρα χειρισμούς της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Οι εργαζόμενοι δηλώνουν αποφασισμένοι για όλα, μέχρι, όπως λένε, να δικαιωθούν προαναγγέλλοντας έτσι μαζικές κινητοποιήσεις.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση των εργαζομένων, αύριο περίπου 2.000 εργαζόμενοι θα συγκεντρωθούν από τις 9 το πρωί στη διασταύρωση Χοντρό Δέντρο, στις Σκουριές.

“Να διαδηλώσουμε υπέρ της εργασίας, της ανάπτυξης και της ευημερίας. Να απαιτήσουμε ξεκάθαρη θέση για την επένδυση των Μεταλλείων Κασσάνδρας στο σύνολό της. Να αποδείξουμε ποιοι είναι οι κάτοικοι της ΒΑ Χαλκιδικής. Να αποφασίσουμε, όλοι μαζί, τις επόμενες, δυναμικότερες κινητοποιήσεις μας”, επισημαίνεται στην ανακοίνωση των εργαζομένων.

ZENITH