Skip to main content

Σόιμπλε προς Κομισιόν: Μην υποσχεθείτε τίποτα στην Ελλάδα

Η Κομισιόν να μην προχωρήσει σε υποσχέσεις και παραχωρήσεις απέναντι στην Αθήνα σε θέματα που αφορούν το ελληνικό χρέος κατά τη συνάντηση Τσίπρα - Γιούνκερ, διεμήνυσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Β

Η Κομισιόν να μην προχωρήσει σε υποσχέσεις και παραχωρήσεις απέναντι στην Αθήνα σε θέματα που αφορούν το ελληνικό χρέος κατά τη συνάντηση Τσίπρα - Γιούνκερ, διεμήνυσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Το μήνυμα αυτό έστειλε ο Γερμανός αξιωματούχος στον Ευρωπαίο Επίτροπο Οικονομικών Πιέρ Μοσκοβισί, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Μega από το Βερολίνο επικαλούμενο διαρροές σε γερμανικά ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα, το Βερολίνο θέλει να έχει ολοκληρωμένη εικόνα για τις ελληνικές θέσεις πριν πάρει τις οριστικές του αποφάσεις. Μια τέτοια ευκαιρία θα παρουσιαστεί κατά τη συνάντηση του κ. Σόιμπλε με τον Γ. Βαρουφάκη, ο οποίος θα δώσει ένα περίγραμμα των ελληνικών θέσεων

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, με φόντο τις προθέσεις της Αθήνας η καγκελάριος Μέρκελ θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ για να συναντήσει τον Αμερικανό πρόεδρο Μπάρακ Ομπάμα.
 

ZENITH