Skip to main content

Στα 81,24 δολάρια το αργό

Πτωτικά κινούνται οι τιμές του πετρελαίου στις ηλεκτρονικές συναλλαγές στην Ασία, καθώς οι επενδυτές διαβλέπουν μείωση της ζήτησης.
Πτωτικά κινούνται οι τιμές του πετρελαίου στις ηλεκτρονικές συναλλαγές στην Ασία, καθώς οι επενδυτές διαβλέπουν μείωση της ζήτησης. Στις πρωινές συναλλαγές, η τιμή του ελαφρού αργού για συμβόλαια παράδοσης Μαίου υποχωρούσε κατά 67 σεντς στα 81,24 δολάρια το βαρέλι.

Η τιμή του Μπρεντ υποχωρούσε επίσης κατά 55 σεντς στα 80,15 δολάρια το βαρέλι. Χθες, η τιμή του αργού έκλεισε στη Νέα Υόρκη με άνοδο κατά 31 σεντς στα 81,91 δολάρια το βαρέλι. Στο Λονδίνο το Μπρεντ έκλεισε ενισχυμένο κατά 16 σεντς στα 80,70 δολάρια.

Σήμερα θα δοθεί στη δημοσιότητα και η εβδομαδιαία ανακοίνωση του υπουργείου Ενέργειας των Ηνωμένων Πολιτειών για τα αμερικανικά στρατηγικά αποθέματα με την υπηρεσία «Dow Jones Newswires» να προβλέπει αύξηση των αποθεμάτων αργού κατά 1,4 εκατομμύρια βαρέλια και μείωση κατά 1,3 εκατ. βαρέλια των αποθεμάτων βενζίνης και κατά 600.000 βαρέλια των προϊόντων διύλισης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ZENITH