Skip to main content

Στα πράσα διαρρήκτης αυτοκινήτων στη Μοναστηρίου

Επ' αυτοφώρω συνελήφθη ένας 30χρονος ομογενής, που από τα τέλη του 2014, προέβη σε πέντε διαρρήξεις και κλοπές από αυτοκίνητα, στη δυτική Θεσσαλονίκη.
Υαλότουβλο μεγάλης χρηματικής αξίας, υποδήματα, γαυλιά ηλίου, ενδύματα, ακόμη και χριστουγεννιάτικα είδη, ήταν η λεία των κλοπών από το εσωτερικό παραβιασμένων σταθμευμένων οχημάτων, οι οποίες εξιχνιάσθηκαν από την επισταμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Μενεμένης.
 
Ταυτοποιήθηκε ως δράστης των κλοπών, 30χρονος ομογενής, ο οποίος από τα τέλη του 2014, προέβη σε πέντε (5) διαρρήξεις και κλοπές από αυτοκίνητα, τα οποία ήταν σταθμευμένα σε διάφορες περιοχές της Δυτικής Θεσσαλονίκης.
 
Ο δράστης συνελήφθη επ΄αυτοφώρω πρωινές ώρες της 13-03-2015, στην οδό Μοναστηρίου, από περιπολούντες δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας «Ζ», τη στιγμή που βρισκόταν εντός και περιεργαζόταν το εσωτερικό οχήματος, το οποίο μόλις είχε διαρρήξει.
 
Σε βάρος του ομογενούς, σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής, ενώ σημειώνεται ότι σε βάρος του έχει σχηματισθεί κατά το παρελθόν από διάφορες αστυνομικές Υπηρεσίες, πλήθος δικογραφιών για παρόμοια αδικήματα.
 
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. 
 

ZENITH