Skip to main content

Στη δημοσιότητα κι άλλα ονόματα καλλιτεχνών - φοροφυγάδων

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, μετά τον κ.Τόλη Βοσκόπουλο, ο οποίος «πλήρωσε τη νύφη» της επικαιρότητας, εξαιτίας της στενής συγγενικής του σχέσης με την πρώην υφυπουργό κ. Άντζελα Γκερέκου, έρχεται η
Συνεχίζονται οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ στα «βιβλία» των επωνύμων, κυρίως από τον καλλιτεχνικό κόσμο, προκειμένου να εντοπισθεί τυχόν φορολογητέα ύλη που διέφευγε.

 Κι όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, μετά τον κ. Τόλη Βοσκόπουλο, ο οποίος «πλήρωσε τη νύφη» της επικαιρότητας, εξαιτίας της στενής συγγενικής του σχέσης με την πρώην υφυπουργό κ. Άντζελα Γκερέκου, έρχεται η σειρά άλλων δύο γνωστών τραγουδιστών, οι οποίοι εντοπίστηκαν να μην έχουν και τόσο «καθαρά» φορολογικά στοιχεία.

Από το ΣΔΟΕ διαρρέεται ότι μόλις ανακοινωθούν τα ονόματά τους, θα προκληθεί μεγάλος θόρυβος, ανάλογος εκείνου που προκλήθηκε όταν δόθηκε στη δημοσιότητα το όνομα του κ. Βοσκόπουλου.

Σε κάθε περίπτωση, οι έλεγχοι, όπως υποστηρίζεται, θα συνεχισθούν, καθώς βασικός στόχος είναι η δημοσιοποίηση επωνύμων που εντοπίζονται να φοροδιαφεύγουν θα λειτουργήσει αποτρεπτικά για όλους τους υπόλοιπους φοροφυγάδες.

Μένει να αποδειχθεί τι θα γίνει στο τέλος, μετά από όλα όσα διαρρέονται το τελευταίο διάστημα.

ZENITH