Skip to main content

Στη φάκα εννέα φυγόποινοι στη Θεσσαλονίκη

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται εννέα άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα, ύστερα από στοχευμένους ελέγχους στη Θεσσαλονίκη.

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται εννέα άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα, ύστερα από στοχευμένους ελέγχους στη Θεσσαλονίκη με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στο πλαίσιο των ελέγχων:

  • Συνελήφθη στο κέντρο πόλης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, 25χρονος αλλοδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμεί Ένταλμα Σύλληψης του 6ου Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, για ληστεία.
  • Από αστυνομικούς του Α.Τ. Λευκού Πύργου, συνελήφθη, στη περιοχή του κέντρου, 36χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί Ένταλμα Σύλληψης, για κλοπή.
  • Ακόμη, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας, στο κέντρο της πόλης, 64χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών για παραβάσεις του Ποινικού Κώδικα.
  • Επιπρόσθετα, σε διάφορες περιοχές της πόλης, συνελήφθησαν έξι ακόμη άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα για διάφορα αδικήματα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

ZENITH