Skip to main content

Στη φάκα οδοντίατρος που δεν έκοβε αποδείξεις

Δικογραφία σε βάρος ενός 51χρονου οδοντίατρου σχηματίστηκε από την Οικονομική Αστυνομία, καθώς δεν έκοψε καμία απόδειξη για ιατρικές υπηρεσίες που του παρείχε κατά το παρελθόν, ύψους 2.000 ευρώ.

Δικογραφία σε βάρος ενός 51χρονου οδοντίατρου σχηματίστηκε από την Οικονομική Αστυνομία, καθώς δεν έκοψε καμία απόδειξη για ιατρικές υπηρεσίες που παρείχε σε ασθενή κατά το παρελθόν, ύψους 2.000 ευρώ.

Προηγήθηκε σχετική καταγγελία ατόμου, σύμφωνα με την οποία ο οδοντίατρος, ο οποίος διατηρεί ιατρείο σε περιοχή της Ανατολικής Αττικής, δεν του χορήγησε καμία απόδειξη.   

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ θα ενημερωθεί και η αρμόδια Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία (Δ.Ο.Υ.) για την εφαρμογή της διοικητικής διαδικασίας.

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, στον τηλεφωνικό αριθμό 11012 ή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις 11012@hellenicpolice.gr & financialpolice@hellenicpolice.gr της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, για να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες και επίμεμπτες ενέργειες ή δραστηριότητες κατά του τομέα της οικονομίας, της δημόσιας περιουσίας, καθώς και της κοινωνικής και ασφαλιστικής πρόνοιας και των δικαιωμάτων.

ZENITH