Skip to main content

Στη μείωση των τιμών βασικών προιόντων προχωρά η LIDL

Πολιτική στήριξης του «καλαθιού της νοικοκυράς» ανακοίνωσε η LIDL, μετά και την απορρόφηση της αύξησης του ΦΠΑ.
Σε μείωση των τιμών σε πολλά βασικά προϊόντα καθημερινής χρήσης προχωρεί η Lidl από τις 12 Απριλίου και τις διατηρεί σταθερά μειωμένες, όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η Lidl, μετά την απορρόφηση της αύξησης του ΦΠΑ σε όλα της τα προϊόντα, προχωρεί στη διαμόρφωση μιας νέας «συνεπούς και υπεύθυνης»  πολιτικής σε πολλά βασικά προϊόντα από την ποικιλία της, θέτοντας ως πρώτη προτεραιότητα την έμπρακτη στήριξη στο «καλάθι της νοικοκυράς».

Η Lidl διευκρινίζει ότι οι τιμές θα είναι σταθερά μειωμένες για όσο διάστημα χρειαστεί, καθώς το επόμενο διάστημα οι πελάτες της Lidl θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθεύονται τα αγαπημένα τους προϊόντα, στην ίδια υψηλή ποιότητα που γνωρίζουν, αλλά σε σταθερά μειωμένες τιμές.

«Είναι πεποίθησή μας ότι σε δύσκολες συνθήκες, όπου το διαθέσιμο εισόδημα μειώνεται, πρέπει κα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να εξοικονομήσουν χρήματα, ώστε να καλύψουν και άλλες οικονομικές τους ανάγκες. Εμείς στη Lidl, με επίγνωση της ευθύνης που μας αναλογεί και παραμένοντας πιστοί και σταθεροί στις αρχές μας, αλλά προπάντων συνεπείς και αξιόπιστοι απέναντι στους πελάτες μας, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον οικογενειακό προϋπολογισμό των πελατών μας», τονίζει καταλήγοντας.

ZENITH