Skip to main content

Στη Θεσσαλονίκη Παπανδρέου - Σαμαράς

Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθούν οι αρχηγοί των δύο μεγάλων κομμάτων, Γ. Παπανδρέου και Α. Σαμαράς, καθώς στην πόλη θα συνεδριάσει το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ αλλά και η επιτροπή της ΝΔ.
Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθούν στο τέλος της εβδομάδας τόσο ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου όσο και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αντώνης Σαμαράς.

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα βρίσκεται το προσεχές Σάββατο στην πόλη, για να μιλήσει στο Εθνικό Συμβούλιο του κόμματος, το οποίο θα συνέλθει στη Θεσσαλονίκη για πρώτη φορά μετά το καλοκαίρι του 2008. Η επίσκεψη του κ. Παπανδρέου εκτιμάται ότι έχει ως σκοπό να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα που υπάρχει στην πόλη, ακόμη και στους κόλπους του τοπικού ΠΑΣΟΚ, για τις κυβερνητικές επιδόσεις γύρω από τα φλέγοντα ζητήματα της περιοχής, αλλά και τις καθυστερήσεις στις αλλαγές των προσώπων σε εταιρείες που ελέγχονται από το δημόσιο, νοσοκομεία κα. Επιπλέον, με ενδιαφέρον αναμένεται η στάση που θα κρατήσει ο κ. Παπανδρέου στην υπόθεση της απόφασης της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ για τη χορήγηση ιθαγένειας στους μετανάστες.

Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται από την Παρασκευή και ο Αντώνης Σαμαράς. Το Σάββατο θα ανοίξει την αυλαία του προσυνεδριακού διαλόγου της ΝΔ.

ZENITH