Skip to main content

Στην αγορά της Θεσσαλονίκης γίνονται Θαύματα...

Ειδικές τιμές θα συναντήσουν όσοι καταναλωτές πραγματοποιήσουν τα ψώνια τους, από επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης, το Σάββατο του Λαζάρου, στις 27 Μαρτίου.
Ειδικές τιμές θα συναντήσουν όσοι καταναλωτές πραγματοποιήσουν τα ψώνια τους, από επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης, το Σάββατο του Λαζάρου, στις 27 Μαρτίου. Πλήθος επιχειρήσεων της πόλης, συμμετέχουν στην «ΗΜΕΡΑ ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΙΜΩΝ» και αντιστέκονται στην κρίση, ρίχνοντας τις τιμές στα προϊόντα τους.

«Οι εμπορικές επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης, συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία αυτή, αποδεικνύουν, για μια ακόμη φορά, ότι σε μια ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική περίοδο, προσφέρουν πολύ ανταγωνιστικές τιμές στον καταναλωτή, με την καλύτερη εξυπηρέτηση, διαμορφώνοντας ένα ιδιαίτερα θετικό κλίμα στην αγορά και στην κατανάλωση», αναφέρει ο Εμπορικός Σύλλογος της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, στα πλαίσια της πρωτοβουλίας αυτής, ο Δήμος Θεσσαλονίκης παραχωρεί, το Σάββατο 27 Μαρτίου, το πλακόστρωτο της νέας παραλίας για την ελεύθερη στάθμευση επιβατικών Ι.Χ. οχημάτων. Ταυτόχρονα, ο Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης, συνεχίζοντας την πολιτική στήριξης και ενίσχυσης της τοπικής αγοράς, ανακοινώνει ότι από το Σάββατο 27 Μαρτίου 2010 έως και το Μεγάλο Σάββατο 3 Απριλίου 2010, η χρήση του πάρκινγκ του επιβατικού σταθμού και της πύλης 6 στο Λιμάνι διατίθεται δωρεάν για τέσσερις (4) ώρες, με την προσκόμιση απόδειξης αγορών προϊόντων ή υπηρεσιών άνω των 50 ευρώ, από καταστήματα του ιστορικού κέντρου της πόλης μας.

Το Ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων, το Σάββατο 27 Μαρτίου, είναι από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

ZENITH