Skip to main content

Στην ασφάλιση των προϊόντων της προχώρησε ο Δρομέας

Στην ασφάλιση των προϊόντων της προχώρησε η βιομηχανία επίπλων γραφείου Δρομέας σε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρία Interamerican.
Στην ασφάλιση των προϊόντων της προχώρησε η βιομηχανία επίπλων γραφείου Δρομέας σε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρία Interamerican. Η βιομηχανία Δρομέας εξηγεί ότι κατόπιν αυτής της οι πελάτες που θα αγοράσουν έστω και ένα κάθισμα θα έχουν ετήσια κάλυψη αντικατάστασης του προϊόντος.

Με αυτό τον τρόπο ο Δρομέας θέλει να δώσει όλες τις αξίες, πιστοποιήσεις και τη δυνατότητα αγοράς επίπλων γραφείου από την εταιρία σε ολόκληρο το αγοραστικό κοινό. Μέσα σε αυτή την ετήσια αντικατάσταση, ο πελάτης της εταιρίας Δρομέας εξασφαλίζεται από τις περιπτώσεις κλοπής, πυρός, και φυσικών φαινομένων εκτός σεισμού. Η αντικατάσταση καλύπτει όλα τα προϊόντα επίπλου γραφείου της εταιρίας Δρομέας και ισχύει για ένα έτος από την παράδοση του προϊόντος. Δυνατότητα επιστροφής χρημάτων δεν υπάρχει και ισχύει για την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Η βιομηχανία Δρομέας προχώρησε πρόσφατα μέσω τη θυγατρικής της Dromeas BG στην αγορά ιδιόκτητου εκθεσιακού χώρου 700 τμ, έναντι 2 εκατ.ευρώ σε κεντρικό σημείο της Σόφιας επί της οδού Λεωφόρου Βουλγαρίας. Παράλληλα προχώρησε στην ενοικίαση επιπλέον 434 τμ για την ανάπτυξη και λειτουργία εκθεσιακού χώρου σε κεντρικότατο σημείο της βουλγαρικής πρωτεύουσας.
 
Η εταιρία Δρομέας ιδρύθηκε το 1979 και εδρεύει στη ΒΙ.ΠΕ. Σερρών, με παραγωγικές και κτιριακές εγκαταστάσεις που ανέρχονται σε 55.000 τμ, επί οικοπέδου 115.0000 τμ. Δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία επίπλων γραφείου, διαχωριστικών τοιχωμάτων και συστημάτων αρχειοθέτησης, ολοκληρωμένων συστημάτων επίπλων κουζίνας και επίπλων σπιτιού. Η εταιρία Δρομέας  έχει  διεθνή παρουσία τόσο στην Ευρώπη όσο και στον υπόλοιπο κόσμο.

ZENITH