Skip to main content

Στην επιτροπή Διαφάνειας του ΠΑΣΟΚ ο Τσοχατζόπουλος

Στην επιτροπή Διαφάνειας του ΠΑΣΟΚ παραπέμπεται ο πρώην υπουργός, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τον τρόπο απόκτησης της πολυτελούς κατοικίας του επί της οδού Δ. Αεροπαγίτου.
Στην επιτροπή Διαφάνειας του ΠΑΣΟΚ παραπέμπεται ο πρώην υπουργός, Άκης Τσοχατζόπουλος, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τον τρόπο απόκτησης της πολυτελούς κατοικίας του επί της οδού Δ. Αεροπαγίτου.

Η Επιτροπή, που αποτελείται από τον Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Σ. Ξυνίδη, τον πρόεδρο της Επιτροπής Τήρησης του Καταστατικού, Γ.  Ανωμερίτη και τη Συνήγορο του Μέλους και του Φίλου, κα Μ.Αρσένη, θα εξετάσει τον τρόπο απόκτησης του νεοκλασικού, καθώς και τα στοιχεία που επικαλείται ο κ. Τσοχατζόπουλος για να δικαιολογήσει την αγορά του.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Τσοχατζόπουλος κάνει λόγο για «νέα ύπουλη προσπάθεια στοχοποίησής του μέσα στο πρόσφατα διαμορφωθέν νοσηρό κλίμα απαξίωσης συλλήβδην όλων των πολιτικών», ενώ προσθέτει ότι «την κατοικία μας την αποκτήσαμε με πλήρως διαφανή τρόπο, σύμφωνα με τις νόμιμες διαδικασίες» και απειλεί με μηνύσεις.

ZENITH