Skip to main content

Στην ΕΥΑΘ και τους απόστρατους αξιωματικούς η Τυπάδη

Τι δήλωσε κατά τις σημερινές προεκλογικές της δραστηριότητες η υποψήφια βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης με τους Ανεξάρτητους Έλληνες Χριστίνα-Λεμονιά Τυπάδη.

Το σωματείο των εργαζομένων  στην ΕΥΑΘ και τα γραφεία  της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού επισκέφθηκε  η υποψήφια βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης με τους Ανεξάρτητους Έλληνες Χριστίνα-Λεμονιά Τυπάδη.

Κατά τη διάρκεια  της  συνάντησης της στην ΕΥΑΘ οι εργαζόμενοι  ενημέρωσαν την  υποψήφια  για το θέμα της ιδιωτικοποίησης  το οποίο έχει «παγώσει». Ακόμη αναφέρθηκαν   στις ελλείψεις  προσωπικού αν και έχει επεκταθεί  το  δίκτυο  και  σε άλλες  περιοχές. Στην συνέχεια  η υποψήφια βουλευτής  συναντήθηκε  με τον πρόεδρο  και διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΥΑΘ  Νίκο Παπαδάκη ενώ επισκέφθηκε  τους χώρους των εργαζομένων.

Στην συνέχεια η υποψήφια βουλευτής με τους ΑΝΕΛ σε συνάντηση της με τον πρόεδρο  της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού, εξήρε  το έργο  τους και υπογράμμισε ότι  οι Απόστρατοι  είναι εθνικά χρήσιμοι για  τον τόπο και είναι απαραίτητοι  για την  τόνωση  του  φρονήματος για την νέα γενιά. Ο πρόεδρος  της Ένωσης  ευχαρίστησε   την  κ. Τυπάδη για την επίσκεψη της  και της ευχήθηκε καλή δύναμη στον προεκλογικό  της αγώνα.

Image
Στην ΕΥΑΘ και τους απόστρατους αξιωματικούς η Τυπάδη

ZENITH